Boekjevoorjou header

Stempelkaart

Niet van papier, maar Boekje voor jou heeft een online stempelkaart! Met 'echte' Boekje voor jou stempels. Met de stempelkaart kun je sparen voor korting of zelfs een gratis boekje!Hoe kom ik aan een stempelkaart?

Op het moment dat je een account aanmaakt krijg je automatisch een stempelkaart. Een account aanmaken werkt heel eenvoudig. Je vult je email adres in en je krijgt automatisch een mail met activatiecode en wachtwoord. Het wachtwoord mag je zelf weer wijzigen, zodat je een voor jou makkelijk te onthouden wachtwoord kunt kiezen.


Hoe krijg je stempels?

Bij iedere bestelling die je plaatst ontvang je een stempel.
Daarnaast krijg je een stempel door Boekje voor jou bij iemand aan te bevelen. Op het moment dat diegene nog niet bekend is bij ons en een bestelling plaatst, ontvangen jullie beide een stempel op jullie stempelkaart!

Stempels ontvangen en inleveren wordt automatisch op je stempelkaart aangepast. Daar hoef je zelf niets aan te doen. Stempels inleveren kan tijdens stap 5 (betalen) van het bestelproces.


Hoeveel stempels heb ik nodig?

Vanaf 3 stempels kun je al een boekje bestellen met korting. Maar je kunt natuurlijk ook doorsparen voor 6 stempels.

3 stempels   = € 2,00 korting
6 stempels   = € 5,00 kortingJouw boekje

Jouw e-mail adres:

Jouw wachtwoord:

inloggenHuwelijkscadeau

Met het huwelijksboekje ben je gegarandeerd van succes. Heel persoonlijk, doordat je de ontmoeting, de voorbereiding en de dag helemaal zelf kunt schrijven!

Zwanger

Ken je iemand die net zwanger is? Of misschien ben je zelf zwanger en is dit de manier om het kenbaar te maken aan je dierbaren en vrienden. Bij voorbeeld kun je het verhaal vinden over zwanger worden, wat je uiteraard zelf kunt aanpassen.

prediction stick

Nieuwsbrief voor jou

Wil jij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Boekje voor jou? En wil je een gratis stempel? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.
nieuwsbrief